22 mars 2010

Iphone med Telenor hos oss!
Telefon, iPod, Internet och mycket mer. Med snabb, trådlös 3G-teknik, kartor med GPS, nya App Store och stöd för företagsfunktioner med Microsoft Exchange får du ännu fler suveräna funktioner i din iPhone 3G.
Precis som den första iPhone-modellen kombinerar iPhone 3G tre produkter i en – en revolutionerande telefon, en iPod i widescreenformat och en banbrytande Internetenhet med formaterad HTML-e-post och äkta webbsurfning. iPhone 3G förändrar synen på vad en mobiltelefon kan göra. iPhone rymmer mer än bara namn och nummer.
Fyll den med låtar, podsändningar och ljudböcker. Med en iPhone och iTunes kan du lätt koppla av med lite underhållning var och när du vill. iPodDen snygga 3,5 tum stora widescreenskärmen och Multi-Touch-reglagen gör iPhone till en otrolig iPod. Bläddra bland musiken i Cover Flow och visa widescreenvideo med en fingerrörelse. Ljud och video från iTunes-biblioteket synkroniseras till iPhone när du ansluter den till datorn.
Välj vad du vill synkronisera så sköter iTunes resten. Internet och E-post iPhone innehåller Safari – den mest avancerade webbläsaren någonsin på en bärbar enhet. Med 3G och Wi-Fi kan du surfa riktigt snabbt på internet. iPhone synkroniserar även bokmärkena från din PC eller Mac och har både Google- och Yahoo!-sökning inbyggt.
E-posten på iPhone både ser ut och fungerar som e-posten på datorn. iPhone stöder vanliga e-postservrar och leverantörer – exempelvis MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail och AOL – och de flesta IMAP- eller POP-e-postsystemen. Med iPhone får du e-post på fickan. Program och Spel När du öppnar App Store hittar du program i alla möjliga kategorier, exempelvis affärer, spel, utbildning, underhållning, ekonomi, hälsa och fitness, produktivitet, sociala nätverk. En del program är till och med gratis.
Du hämtar dem trådlöst och kan börja använda dem på direkten.Programmen som är utformade för iPhone är helt otroliga. Det beror på att de drar nytta av all banbrytande teknik i iPhone, som Multi-Touch-gränssnittet, accelerometern, GPS, realtids 3D-grafik och 3D-positionsljud. Besök App Store från iPhone eller datorn och välj och vraka bland program inom alla möjliga kategorier; spel, produktivitet, nyheter, sport, hälsa, referensmaterial och resor.
Fotofunktionerna i iPhone är de bästa någonsin i en telefon tack vare den inbyggda kameran och ett avancerat bildprogram.
Du kan lätt ta bilder och dela med dig av dem. iPhone synkroniserar automatiskt bilderna till din PC eller Mac, visar album och postar bilder direkt till ett MobileMe-galleri.
Telefonpaketet innehåller
Stereo-headset
USB-kabelApple
USB-laddare
Inbyggt Batteri