16 okt. 2009

Sony Vaio`s nya laptops i butiken!


Välkomna in till oss för att se nyheterna från Sony.
PL.Audio är här!


Missa inte vårat demo under helgen.

14 okt. 2009

Förbättra ljudet i din TV!


Klicka på annonsen för att få den större.

12 okt. 2009

Ny Electra Be Serie




Electra Be serien får en rejäl upplyftning när Focal designar om hela serien med nya element och tekniska lösningar hämtade från Utopia Generation III.
Rent visuellt kanske det inte är mycket som skiljer den tidigare generationen från den nya. De största skillnaderna ligger i den nya Berylliumdiskanten, ändringarna i delningsfilter och den nya stadgningen internt i chassit.
Den nya Berylliumdiskanten är lite större (27mm) och ljudmässigt lenare. Den är enklare att matcha med elektronik och spelar lite lägre i frekvens jämfört med förra generationen. Dessa egenskaper tillåter ett mer sofistikerat delningsfilter som i sin tur skapar positiva effekter ner i mellanregister och bas. Kopplingen mellan elementen har därmed också förfinats och faskontrollen optimerats.
I övrigt så ligger den största förändringen i 1027Be där man gjort om portningen. 1028Be som den numera heter, anammar den lyckade Powerflow portningen från Chorus 800V serien. Förutom en port i botten så finns det numera också en port bakåt på 1028Be. Detta har ökat basnivån utan att göra högtalaren svårare att placera.
Eftersom utseende och elementbestyckning i stort sett är oförändrat så kanske man ej heller förutser någon större skillnad ljudmässigt. Detta är en sanning med modifikation. Klangen och karaktären är inte förändrad men på denna nivå av högtalare är det de små justeringarna som gör den stora skillnaden. Det är inte enbart den nya Berylliumdiskanten som bidrar till den förhöjda upplevelsen. Mycket tid har lagts ner på att göra om delningsfilter och förbättra lådstadgningen. ”W” Elementen är numera också laserskurna precis som på Utopia serien. Man upplever dessa förbättringar på ett subtilt sett genom ett rikare mellanregister en mer nyanserad Bas och en större 3D känsla.
Man tar också tillfället i akt att uppdatera finishvalen till hela serien. De nya finisharna heter Champagne, Basalt och Slate Grey och är samtliga mycket lätta att passa in i en hemmamiljö.
Pl Audio kommer till oss



Tredje nyheten från Bose!





Är du ute efter en hemmabiouppgradering för att komplettera din HDTV? CineMate® GS-systemet ger dig både ljud och stil. Två kraftfulla GEMSTONE®-högtalare flankerar TV:n och placerar dig i händelsernas centrum i det dramatiska hemmabioljudet. Du uppnår en känsla av realism som helt enkelt inte går att åstadkomma enbart med TV-högtalare.
En dold ACOUSTIMASS®-modul förmedlar lågfrekvenseffekter som gör filmer och spel fängslande. Till och med en särskild basjusteringskontroll ingår. Ställ modulen i ett hörn eller utom synhåll – allt ljud verkar komma från de kompakta högtalarna. Tillsammans ger också högtalarna och ACOUSTIMASS®-modulen musiken ett riktigt djup och ren klarhet.
Förenklad installation
Att installera ett CineMate® GS-system är snabbt åtgärdat, med bara några få kablar att ansluta. Det kopplas direkt till TV:n med minimal, om alls någon, störning för befintliga komponentanslutningar. En liten interfacemodul rymmer ljudingången från TV:n och visar om systemet är på eller av. Och allt styrs med hjälp av en programmerbar universell fjärrkontroll som fungerar perfekt med de flesta videokomponenter som är anslutna till din TV.