20 jan. 2011


Klicka på annonsen för att få den större!
Samsungs produktnyheter under 2011


Bland Samsungs produktnyheter för 2011 hittar vi massor med smarta produkter. Med smart menar Samsung produkter som underlättar i vardagen och som kan tänka själva. Bland annat kommer tv-apparater med inbyggd webbläsare, appar som till exempel gör att du kan chatta med andra som ser samma program. Men det fanns betydligt fler spännande saker än så, läs mer här.


Bland Samsungs produktnyheter för 2011 hittar vi massor med smarta produkter. Med smart menar Samsung produkter som underlättar i vardagen och som kan tänka själva. Bland annat kommer tv-apparater med inbyggd webbläsare, appar som till exempel gör att du kan chatta med andra som ser samma program.

Utöver detta lanserades även:


•En 27 tums databildskärm som endast är 1,1 cm tjock
•Världenstunnaste Blurayspelare
•Videokameror för vänsterhänta
•Kompaktkameror med trådlös överföring av bilder
•Världens lättaste bärbara dator
•En monstruöst stor 3d-tv på hela 75 tum (störst i världen!)
•Sladdlös databildskärm
Sony satsar stort på 3D under 2011








Sony var sist ut av elektronikjättarna med sin presskonferens under onsdagen och de sparade verkligen inte på krutet. De inledde med en förhandsvisning med klipp ur den nya 3D-filmen Green Hornet och därefter bjöd de på en mängd intressanta produktnyheter.

Sony var sist ut av elektronikjättarna med sin presskonferens under onsdagen och de sparade verkligen inte på krutet. De inledde med en förhandsvisning med klipp ur den nya 3D-filmen Green Hornet och därefter bjöd de på en mängd intressanta produktnyheter.

Sony tror starkt på 3D och har implementerat detta inom andra produktkategorier utöver det självklara som TV och Blueray . Under 2011 kommer man hitta 3D även i videokameror för hemmabruk, laptops och i spelsammanhang.

Några av de nya prylar som presenterades under presskonferensen:

• Xperia Arc – Sony Ericssons nya Xperia mobil är ruskigt snygg och tunn.

• 3D-kamera för hemmabruk – En ny videokamera där man själv kan filma i 3D och dubbel full HD-upplösning.

• Vaio laptop med inbyggd Blueray 3D och Intel Core i7

• Videokamera med inbyggd projektor

• Världens första tv med Google-tv

Sony kommer under första kvartalet 2011 starta en ny tv-kanal kallad 3net i USA där det enbart kommer att sändas 3D-filmat material. Med storsatsning på 3D inom flera produktkategorier, egen tv-kanal, 3D-spel till Playstation och eget filmbolag med flera stora 3D-titlar under året hoppas Sony ta 3D in i var mans hem.

Viera tablet - Imponerande surfplatta från Panasonic




Panasonic har även de tagit fram en surfplatta. De kallar den Viera tablet. Men det är inte vilken platta som helst för den kan nämligen kopplas ihop med de nyare Viera tv-modellerna från Panasonic via Viera Connect.

Med den Androidbaserade surfplattan kan man sedan bland annat styra sin Panasonic tv som med en fjärrkontroll. Man kan även låta tv:n streama material till sin tablet och på så sätt ta med sig sina tv-kanaler dit man vill. När man inte tittar på tv fungerar den som vilken Android surfplatta som helst

Exakt vilka specifikationer Viera tablet har är fortfarande hemligt men det man vet är att den kommer i två storlekar 4,7 och 10 tum.