3 maj 2010

Nyhet! Panasonic TX-P50VT20


Full-HD-kvalitets 3D-plasmaskärm med 600Hz Sub-field Drive med Intelligent Frame Creation Pro, Infinite Black Pro med djupaste svärta och THX-läge
FULL-HD 3D gör att du känner det som att du har stigit ut ur ditt vardagsrum och in i skärmens värld. Tittarupplevelsen har aldrig varit så verklig och övetygande. Nyckeln till 3D-bildkvaliteten är den teknik där det vänstra och det högra ögats 3D-bilder skickas till tittaren. För att åstadkomma detta använder FULL-HD 3D något som kallas Frame Sequential technology. En separat 1920x1080 full-HD bild skickas till varje öga. Detta åtgärdar det bildkvalitetsproblem och den oskärpa som var vanligt bland tidigare 3D-system, och skapar skarpare och tydligare 3D-bilder.

Med ett kontrastförhållande på 5 000 000:1 kan VIERA visa extremt svarta toner. En ny panel och förbättringar för cellurladdningsområdet ökar kontrastförhållandet dramatiskt när du tittar i klar och upplyst miljö. Miminering av den elektriska förurladdningen som orsakar gråtoner förbättrar den svarta schatteringen avsevärt. Som ett resultat återges en djup, rik svärta på praktiskt taget alla platser, från vardagsrummet till sovrummet. Också i mörka filmscener återges klädstrukturen och individuella hårtoppar tydligt.

600Hz Sub-field Drive-tekniken ger dig superba rörliga bilder och stillbilder med full-HD-kvalitet och 1 080 linjers upplösning. För att uppnå ännu skarpare rörliga bilder använder Panasonic sin egen unika teknik inom bildanalys. Denna teknik konverterar rörelserna i varje scen till data. För att reducera eftereffekterna visas varje bildruta under en kortare tid än i föregående system. *När du använder Cinema-läge.

THX återger filmens bilder exakt som filmens skapare avsåg. Det övergripande målet var att stärka upplevelsen för bioentusiasterna och på ett naturtroget sätt återskapa både ljud och bild efter filmmakarnas avsikter. För att erhålla THX-certifiering genomgår TV-apparaterna stränga tester för att bestämma till exempel om exakt samma ljusstyrka och färg visas på alla skärmar, och om svarta nivåer tillfredsställer standardkriterierna. VIERA uppfyller de höga standarder som ställs av THX-certifieringsprogrammet.

Se Internet-innehåll direkt i din TV. Med VIERA CAST kan du se onlinematerial som videoklipp, foton med mera. Du kan också se sport, nyheter, väder och börsinformation med ett lättanvänt webbgränssnitt som är inbyggt i TV:n. Dessutom har VIERA CASTs utvalda onlinematerial nya tilläggsprogram som exempelvis väldigt populära SkypeTM och Twitter®. VIERA CAST erbjuder inte bara unik webbunderhållning men utökar också dina kommunikationsmöjlighete

Finns hos oss för demo!