4 juni 2012

Sonance 



Landskapserien Alfresco underhållande har blivit ett sätt att leva.
Det finns inget riktigt gillar upplevelsen av ett arkitektoniskt utformade uteplats med en mycket utsetts utomhus kök, insvept i vackert anlagda trädgårdar och gränsar till en glittrande pool. Det är lyxigt boende på sitt allra bästa.

Det handlar om att skapa den perfekta stämningen, en plats där dina sinnen tantalized med dofter, smaker, sevärdheter och ljud. medan mor Naturen ger den perfekta bakgrunden är det musik som levererar pricken. Utmaningen är dock, att få den volym bekväm för alla, överallt.

Folk utbredning ut i olika utrymmen, några upptagen i samtal, andra engagerade i trädgården fotboll eller stänk i poolen, medan det finns de som bara vill luta dig tillbaka och koppla av. Hur kan alla njuta av den perfekta lyssna nivå när de är alla i olika områden gör olika saker?

Med andra ord, hur kan det vara högt nog för alla att höra, utan att överröstar samtal eller störa grannarna? Svaret är SONANCE Landskap serien. Sonance Landskap serien använder strategiskt placerade "satellit" högtalare som är gömda i trädgårdsland eller i bland bladen av träd.

En baslåda sedan begravd under jord eller i buskar, med bara en jord-färgad kåpa spridning ljud perfekt. Det handlar om att blanda diskret in i omgivningen. Resultatet är en trädgård som omsluter sina gäster i högsta ljudkvalitet, alltid i perfekt volym, oavsett var de är eller vad de gör. Och eftersom systemet är kamouflerad, kommer musiken helt enkelt från ingenstans.

Finns för demo! Välkomna