11 dec. 2012









Oavsett om det gäller arbete eller spel erbjuder Samsungs LED-bildskärmar i Serie 9 en häpnadsväckande och verklighetstrogen bildkvalitet. Nya funktioner som Natural Colour Expert och Accurate Color Presentation säkerställer att bildskärmen återger skarpare detaljer och fylligare färger.

Varje bildskärm kalibreras individuellt på fabriken för att garantera naturliga och verklighetstrogna färger. PLS-tekniken gör att färgerna syns klart från i princip alla betraktningsvinklar. Serie 9-bildskärmen har även en läcker design och Crystal Clear Glass panel-display, ett stativ som kan justeras på höjden och en metallram.

Upplev naturligare färger

Tack vare den inbyggda kalibreringsmotorn och fabrikskalibreringen ger Samsungs LED-bildskärmar i Serie 9 en oslagbar visuell upplevelse. Skärmen återger färger som är lika fylliga och detaljerade som i verkligheten. Samsungs specialister finjusterar bildskärmarnas färgåtergivning för optimal bildkvalitet. Klassens bästa färgkontrollteknik erbjuder högklassig färgåtergivning med mycket hög precision. Fabrikskalibreringen garanterar jämna graderingar, fylliga och naturliga färger – oslagbar bildkvalitet helt enkelt.

10 dec. 2012

Idag öppnar Ljudcenter nya hemsida med webshop!