10 okt. 2013

My Cloud

Nyheter

Ditt eget moln

Med My Cloud behöver du inte vara orolig för dina filer längre, du säkerhetskopierar bara dem till din egen molntjänst.



Western Digitals nya My Cloud är en extern hårddisk som du kopplar in hemma. Där kan du lagra vad som helst, trådlöst, och sedan kommer du åt allting var du än är, precis som om det låg lagrat ute i molnet.
På så sätt får du tillgång till alla dina data utan att behöva betala en månadskostnad för ett abonnemang, som på stora lagringsutrymmen på vanliga molntjänster som Dropbox eller iCloud. My Cloud går dessutom att använda den tillsammans med andra molntjänster.
Western Digitals My Cloud ger dig snabb tillgång till filerna, oavsett om du befinner dig på ett annat ställe framför en dator eller surfplatta.
Hårddisken kopplas till routern där hemma med en nätverkskabel och har en dubbbelkärnig processor så att du slipper trög anslutning. Du kan också dela filer med andra genom att ge tillgång till hela eller delar av mappstrukturen.
My Cloud finns med 2 och 3 TB hårddisk, och en 4 TB-version kommer i november. Och det är ju tillräckligt mycket lagringsplats för de allra flesta av oss.

Iphone till Sverige 25 Oktober

Nyheter

iPhone till Sverige 25 oktober

Nya iPhone 5S och 5C släpps i 35 länder den 25 oktober, bland annat Skandinavien.


Sedan 20 september har de nya iPhone-modellerna funnits tillgängliga i Australien, Frankrike, Hongkong, Japan, Kanada, Kina, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien, Tyskland och USA. Om drygt två veckor kommer turen till oss i Skandinavien. Den 1 november släpps den i 13 länder till och den 3 november i ytterligare 3 länder.
iPhone 5C blått, grönt, rosa, gult och vitt:
16 GB: 5 300 kr
32 GB: 6 300 kr
iPhone 5S finns i guld, silver eller rymdgrått:
16 GB: 6 300 kr
32 GB: 7 300 kr
64 GB: 8 300 kr
Man fortsätter även sälja iPhone 4S med 8 GB för 3 500 kr.