29 juni 2011

Harman Kardon Go Play 2




Harman Kardon GO + PLAY 2 är en snygg, smidig och portabel lösning för iPod-folket som spelar skjortan av det mesta.
iPoden eller iPhonen dockas under den rostfria stålbågen till handag, mycket elegant i en utformning på toppen.
Fjärrkontrollen som medföljer kommunicerar med RF vilket innebär att signalen går igen om väggar och andra hinder upp till 9m.
Denna lilla spelare levererar en imponerande ljudbild med en djup och tight basåtergivning.
GO + PLAY 2 drivs antingen av batterier eller ström.
Siffran 5 i namnet (GO + PLAY 5 2 BLK EU) betyder att den stöder 5v laddning för iPod och iPhone.
Nytt med version 2 är:

- iPhone certifierad
- USB kontakt för itunes sync
- S-video bildutgång


Finns i butiken nu!


Panasonic TX-P50VT30






Full-HD NeoPlasma TV med överlägsen bildkvalitet för 2D och 3D och avancerade nätverksfunktioner

Tittarupplevelsen har aldrig varit så verklig och övertygande som den är med Panasonics 3D-teknik. Den snabbrörliga fosfortekniken som används i NeoPlasma-panelerna och en nyskapande ljusavsöndrande process minimerar överhörning (dubbla bilder), vilket ger tydliga 3D-bilder och behaglig bildåtergivning. Denna teknik hjälper också till att förbättra 2D-bildkvaliteten.

För att uppnå smidigast möjliga rörelser på skärmen har våra VIERA plasma-TV-enheter en 600 Hz Sub-field Drive som interagerar med Intelligent Frame Creation Pro. Med hjälp av en intelligent bildbehandlingsalgoritm baserad på rörelsedetektering skapas den bästa kombinationen av bildrutor vilket garanterar ultraskarpa sport-, film- och spelupplevelser. *När Cinema-läge används

I NeoPlasma-modellerna har kontrastförhållandet för ljusstarka platser förbättrats ytterligare. Förbättringar av skärm och filter hjälper till att återge bilder med en mjuk, naturlig gradering och djup varm svärta också vid visning på ljusstarka platser. I filmer återges äkta, djupa svarta toner utifrån filmskaparens avsikter, med en kraftfull och realistisk tittarupplevelse.

Med några enkla tryck på fjärrkontrollen kan VIERA Connect-användaren njuta av video och musik, sport, interaktiva spel och mycket annat med hög kvalitet. Det går naturligtvis också bra att se standardfilmer och TV-program på storbildsskärmen. Den molnbaserade internet-tjänsten stödjer också interaktiva tjänster med passande utrustning samt en internet-baserad shoppingfunktion där det går att köpa sådan utrustning direkt från TV:n.

Det är enkelt att spela in dina favorit-TV-program, filmer och annat innehåll på den externa USB-hårddisken och ett SD-kort. Det är enkelt att kontrollera inspelningarna genom att använda VIERA-fjärrkontrollen. Med Rew Live TV-funktionen för USB HDD-inspelningar kan du återuppleva ett direktsänt TV-program för att se de scener du vill, så du slipper missa viktiga ögonblick.

TX-P50VT30 är utrustad med mottagare för satellit/markbunden/kabelnätverk (DVB-S, DVB-T, DVB-C) och stödjer också den nya DVB-T2 standarden.


Finns i butiken för demo!

”Apple släpper två nya Iphones 2011”



Apple kan släppa två nya Iphones – redan i september.
Det hävdar en analytiker på Deutsche Bank.
– Vi väntar oss en lansering av två nya mobiler, Iphone 5 och Iphone 4S, säger Chris Whitmore.

Det är International Business Times som skriver om Apples höstlansering. Tidningen hänvisar till tyska analytiker som hävdar att Steve Jobs företag släpper två nya mobiler redan i september. Telefonerna ska kallas Iphone 5 och Iphone 4S. Den sistnämnda telefonen, med lägre prislapp, 3G, snabbare processor och en uppdaterad kamera, ska vara riktad mot utvecklingsmarknader som till exempel Asien och Afrika.
– Tiden är rätt för Apple att rikta in sig på dessa marknader, säger Chris Whitmore, analytiker på Deutsche Bank.

”Flåsar i nacken”
Priset på budetmobilen väntas ligga mellan 1 800 och 3 000 kronor. När, och om, den lanseras i Sverige är ännu oklart. Den andra mobilen, Iphone 5, uppges få ny design, ny hårdvara, ”revolutionerande mjukvara” och ska skilja sig rejält från föregångaren.
– Apple känner att konkurrenterna flåsar i nacken. Och om nästa Iphone blir försenad till nästa år kan många av Apple-fansen gå över till mobiler med Android med liknande egenskaper som Iphone, om inte bättre, skrev ibtimes.com förra veckan.
3D-mobil från HTC kommer till Sverige


Nu är det bekräftat.
HTC:s nya 3D-mobil kommer till Sverige.
Supertelefonen väntas släppas i slutet av september.

3D är på väg in i våra smartphones. Inom kort lanserar LG världens första mobil med tekniken – LG Optimus 3D. Nu planerar HTC att släppa en liknande mobil i Sverige. Telefonen kallas HTC Evo 3D – och inger stora förväntningar för konsumenterna. En supersnabb processor, grym kamera och underhållningstjänsten HTC Watch är bara några av egenskaperna som ska göra mobilen till den, håll i er nu, nya ”Iphone-dödaren”.

Släpps i september
En så kallad autostereoskopisk skärm gör det även möjligt att uppleva 3D-tekniken utan några glasögon. Du kan även fota och filma tredimensionellt. HTC har under veckan meddelat att mobilen släpps i Sverige under det tredje kvartalet i år, vilket innebär att den kommer finnas i svenska butiker senast i september.