21 okt. 2009

Bose Sounddock 10!



Lyssna själv!
Du får en bred ljudbild, från dova basgångar till vokalistens höga toner. Det är ett resultat av Bose avancerade waveguidehögtalarteknologi i kombination med en mycket effektiv, helt unik, ny woofer.
Vågledaren (waveguide), ett långt rör med invecklad konstruktion i systemet, förstärker ljud från woofern för att ge djupare, kraftfullare låga toner.
Enkelt att använda. Enkelt att tycka om
Den komplexa insidan till trots är SoundDock® 10-systemet fantastiskt enkelt att använda, med en lika okomplicerad yttre design. Docka bara din iPhone eller iPod och spela. Systemets stilrena, eleganta yttre kompletterar alla inredningstilar.
Njut av andra källor också
Du kan enkelt njuta av andra ljudkällor, t.ex. en MP3- eller DVD-spelare, genom att ansluta dem till systemets AUX-ingång. Med SoundDock® 10-systemets fjärrkontroll kan du växla fram och tillbaka mellan din iPhone eller iPod och den anslutna källan, och du kan även navigera i en iPhone/iPod-spellista. Med en nyskapande Bluetooth®-docka kan du streama musik trådlöst från din stereo Bluetooth®- musiktelefon till SoundDock® 10-systemet. Det finns även en utgång så att du kan titta på iPhone/iPod-video på din TV samtidigt som du lyssnar via systemet.
Lyssna på vårt digitala musiksystem med vårt bästa ljud någonsin, och vi är övertygade om att du kommer att hålla med: det finns inget som liknar det.

Inga kommentarer: