12 okt. 2009

Tredje nyheten från Bose!





Är du ute efter en hemmabiouppgradering för att komplettera din HDTV? CineMate® GS-systemet ger dig både ljud och stil. Två kraftfulla GEMSTONE®-högtalare flankerar TV:n och placerar dig i händelsernas centrum i det dramatiska hemmabioljudet. Du uppnår en känsla av realism som helt enkelt inte går att åstadkomma enbart med TV-högtalare.
En dold ACOUSTIMASS®-modul förmedlar lågfrekvenseffekter som gör filmer och spel fängslande. Till och med en särskild basjusteringskontroll ingår. Ställ modulen i ett hörn eller utom synhåll – allt ljud verkar komma från de kompakta högtalarna. Tillsammans ger också högtalarna och ACOUSTIMASS®-modulen musiken ett riktigt djup och ren klarhet.
Förenklad installation
Att installera ett CineMate® GS-system är snabbt åtgärdat, med bara några få kablar att ansluta. Det kopplas direkt till TV:n med minimal, om alls någon, störning för befintliga komponentanslutningar. En liten interfacemodul rymmer ljudingången från TV:n och visar om systemet är på eller av. Och allt styrs med hjälp av en programmerbar universell fjärrkontroll som fungerar perfekt med de flesta videokomponenter som är anslutna till din TV.

Inga kommentarer: