16 apr. 2014

Rykten

NU kommer Apples iWatch

Apples smarta klocka kommer efter semestern. Och processorn? Ja, den byggs av Samsung!





Mycket tyder nu på att Apple äntligen är på gång med en helt ny produkt, efter flera år av finputsning och uppdateringar av befintliga produkter som iPhone, iPad och MacBook Pro.
Det kommer knappast som någon överraskning att det handlar om en smart klocka, som åtminstone enligt ryktena ska heta iWatch..
Det är DigiTimes från Taiwan som citerar kinesiska Economic Daily och inte bara berättar om den kommande lanseringen utan också om vilka asiatiska företag som ska vara med och tillverka iWatch.
Om vi ska tro på informationen så lanserar Apple iWatch någon gång under augusti eller september. Underleverantörerna har åtminstone fått instruktioner att de första produkterna ska kunna levereras i augusti. Och Apples har stora förhoppningar på försäljningen. Hela 65 miljoner stycken räknar den amerikanska elektronikjätten med att sälja under det sista halvåret av 2014.
Enligt ryktena ska iWatch sättas ihop av Quanta Computer, och pekskärmen kommer från TPK. Processorn konstrueras av Apple själva och själva tillverkningen av CPU:n tas om hand av … Samsung.

Inga kommentarer: