12 maj 2014

Nyheter

Samsung satsar på trådlöst ljud

Den koreanska elektronikjätten lanserar Bluetooth-produkter som är skräddarsydda för smartmobiler och surfplattor.



Nu släpper Samsung en serie ljudprodukter som lystrar till namnet Level. Serien omfattar tre olika hörlurar och en Bluetooth-högtalare.
Stor hörlur med touch-funktion
Over-ear-hörluren Level Over är seriens största modell. Samsung utlovar inte bara ett djupare och mer naturligt ljud utan också en behaglig passform. Öronkåpan på Level Over är dessutom utrustad med brusreducering, touch-funktion på sidan som styr volym och låtnummer, samt Bluetooth-överföring eller parning via NFC. Priset blir 3 100 kronor.
Level_over-460x382
Mellanmodell för folk i farten
Level On är en mer kompakt hörlur i mellanprisklassen. Även här lovar Samsung fin komfort och ett naturligt och bra ljud. Pris: 1 700 kr.
Level_On_White-460x466
Tre element i varje öra
Vid det här laget har nog de flesta genomskådat att modellen med namnet Level In måste vara en in-ear-hörlur. Även om det är trångt om plats har Samsung lyckats få plats med en trevägshögtalare i var och en av de små snäckorna, så att alla tonregister täcks ordentligt. Priset blir 1 300 kr.
Level_In_Lifestyle-460x306
BT-högtalare i metall
Slutligen presenterar Samsung en Bluetooth-högtalare som heter … Level Box. Lådan är gjord av metall och rymmer stereohögtalare samt brus- och ekoreducering. NFC för enkel Bluetooth-parkoppling finns också. Det uppladdningsbara batteriet gör att man kan lyssna på din favoritmusik i upp till 15 timmar. Level Box kostar 1 600 kr.
s_Level_Box-460x306

Inga kommentarer: