6 okt. 2009

Andra nyheten från Bose!

Bose Soundlink trådlöstmusiksystem

Bara att ansluta och spela
Hur enkelt kan det bli? Du behöver bara ansluta det lilla USB-nyckeln till datorn, slå på SoundLink™-systemet och välja musik − iTunes. MP3-filer, streaming eller vad du än önskar. Det är allt! Inga nätverk att konfigurera, inga sladdar att dra. Och du kan kontrollera musiken med en praktisk fjärrkontroll.

Flytta från rum till rum
När du känner för att flytta på dig − säg från vardagsrummet till köket eller kanske ut på terrassen − kan du ta musiken med dig. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet och bekväma handtaget gör det enkelt att flytta enheten utan att missa en ton.

Bose kvalitetsprestanda
Bekvämligheten kompromissar inte med prestanda. Bose exklusiva vågledarhögtalarteknik ger musiken liv, med det djup och den klarhet som det var meningen att du skulle få uppleva. Rösterna låter naturliga och livfulla. Instrumenten får ett klart och distinkt ljud. Du kan höra detaljer som du aldrig tidigare lagt märke till.

Kom närmare din musik − genom att lämna skrivbordet. SoundLink™ trådlöst musiksystem tar ljudet från dator till nya, spännande platser.
iTunes är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. i USA och i andra länder

Pris 6795:-

Inga kommentarer: