19 feb. 2010

Panasonics breddar sitt sortiment med miljövänliga LED-tv med designfokus


Panasonic lanserar idag sin nya tunna och miljövänliga LED-serie. Detta är en breddning av Pansonics nuvarande VIERA-sortiment som hittills stött Plasma- och LCD-tekniken. De nya modellerna kommer bland annat att visas på Panasonic Convention 2010 i München, Tyskland
Panasonics LED-serie kommer att omfatta tre modeller: V20 (42”, 37”), D28 (37” och 32”) och D25 (42” 37och 32), alla med 1080p Full HD, samt den HD-klara D28 (22” och 19”).Panasonics LED-produkter erbjuder högsta bildkvalitet tack vare sin vida betraktningsvinkel och ”200 Backlight blinking Intelligent Frame Creation Pro” (200 BLB IFC Pro).
Användaren upplever genom 200 BLB-bilden som mycket klarare, skarpare och mer detaljerad med mjukare rörelsemönster. LED-tv produkterna särskiljer sig med sin slanka moderna design, sina många uppkopplingsmöjligheter som att koppla upp sig trådlöst till Internet via wifi och sin låga elförbrukning.
Design har varit i fokus vid framtagningen av Panasonics LED-modeller och modellerna är framtagna i samarbete med en designgrupp som har gett dem en unik utformning både i färg och form. Tunnheten i designen uppnås tack vare LED-lampor längst med panelens sidor.
Modellerna kommer i färgerna silver, lila och vit. Uppkoppling för V20-, D25- och D28-serierna (37” och 32”) kommer att erbjudas via VIERA CAST, som låter användarna koppla upp sig på Internet med en enkel knapptryckning. Dessa serier erbjuder utöver detta även HDD-inspelning via USB. De mindre modellerna i D28-serien (22” och 19”) har istället en iPod-docka som låter användaren lyssna på musik, titta på bilder och film direkt på sin Panasonic-tv.

Inga kommentarer: