19 feb. 2010

Panasonics lanserar G20 – perfekt för filmälskaren



Panasonic lanserar idag VIERA G20, sin senaste modell i både plasma- och LCD-serien. Den nya modellen kommer att visas på Panasonic Convention 2010 i München, Tyskland.
VIERA G20 använder Panasonics nya Neo PDP-plasmapaneler med högt kontrastfilter, som lanseras för de mer avancerade modellerna i plasmaserien 2010. Den nya tekniken innebär bättre bildkvalitet och lägre elförbrukning jämfört med tidigare NeoPDP-modeller. NeoPDP kommer som mest till sin rätt när du tittar på snabba sportscener, filmer eller spelar spel. NeoPDP-panelerna levererar rörliga bilder och knivskarp skärpa och svärta, samtidigt som de är skonsamma mot dina ögon.

VIERA G20 Plasma-serien kommer i storlekarna 50"-, 46” och 42” levereras med ett flertal nätverksfunktioner, som till exempel HDD-recording via USB. G20-serien är en FHD-modell som återger skarpa detaljer trots mörka scener tack vare en otrolig svärta. Internettillgång för denna modell erbjuder användning av bland annat Youtube, Twitter, Eurosport och senare under våren även Skype direkt i din TV. Nu kan uppkopplingen även ske trådlöst om så önskas via wifi. Panasonics nya Media Player erbjuder utökade möjligheter till att samla familjen framför tvn, för att titta på foto, semesterfilmer och lyssna på favoritmusiken direkt på tvn.
LCD-varianten av G20 kommer i storlekarna 42", 37” och 32”. Även LCD-serien har tillgång till Internet, Media player och HDD recorder. Årets modeller har 200 Backlight blinking Intelligent Frame Creation Pro och IPS Alpha Panel som möjliggör en extremt bred vidvinkel.

Inga kommentarer: