23 dec. 2010

Mellandagsrea Start juldagen kl 10.00


20 dec. 2010

Ipad finns hos oss på Ljudcenter.

Vi har fått Ipad till butiken.
Välkomna in till oss!

16 dec. 2010

Annons i Kvällsposten 2010-12-16
Klicka på annonsen för att få den större.
Julklappstips från Bose!

Klicka på annonsen för att få den större.

26 nov. 2010


Klicka på annonsen för att få den större
Geneva finns i våran butik på flygstaden.






Gillar du utmaningar -Då kommer du älska det här!





Kom in till vår butik för att prov lyssna!







Geneva XL en riktig värsting!



25 nov. 2010

Nytt DR ute nu!

Klicka på bilderna för att få dem större.















18 nov. 2010

Annons i Kvällsposten

Klicka på annonsen för att få en större

15 nov. 2010

Annons i Hallandsposten


Klicka på annons för att få den större.

11 nov. 2010

Annons i Kvällsposten 101111


Klicka på annons för att få den större
Bilder från Bomässan Halmstad 2010


Välbesökt monter under mässdagarna



3D-tv lockar tittare

Johan från samsung visar 3D Tv.

Samsung nya 3D tv endast 8mm tjock

Johan från ljudcenter visar och förklarar den senaste från Samsung.






8 nov. 2010

Nominerad till Årets Butik 2010



Audio Video, Ljudcenter
Motivering:
Med en hög servicenivå och ett gediget branschkunnande står denna butik i en
klass för sig. Genom målmedvetet arbete och siktet inställt på service har man
lyckats skapa en egen profil på en hårt konkurrensutsatt marknad.
Halmstad 5 november 2010

3 nov. 2010

Ljudcenter på Bomässan 2010


På fredag är det dags för andra året med bomässan i Halmstad.
Ljudcenter kommer självklart att vara på plats och visa det senaste in 3D tekniken och
multirumsystem.
Missa inte även vårt kanon erbjudande från viasat!
Besök oss under mässa dagarna.
Öppettider FREDAG 12-18 LÖRDAG 10-17 SÖNDAG 10-17

17 sep. 2010

Annons I Entré


Klicka på Annonsen för att få den större.

10 sep. 2010

Annons I Fredagens HP


Klicka på annonsen för att få den större.

29 aug. 2010

VIASAT MED PREMIER LEAGUE


VIASAT KAMPANJ

3-MÅNADER FRITT + FRI INSTALLATION

MISSA INTE PREMIER-LEAGUE BARA PÅ VIASAT.TECKNA NU!
* FRI INSTALLATION
* JUST BJUDER VI PÅ 3- MÅNADER HELT FRITT "VÄRDE 1641:-"
* Viasat HD-BOX 0:-ELLER OM DU VILL HA HD-PVR - SÅ FIXAR VI EN SPECIAL-DEAL PÅ DET
VÄLKOMNA IN TILL OSS SÅ BERÄTTAR VI MER.

7 aug. 2010

Världens första 3D Kamera för konsumenter




Stockholm, 28 juli 2010 – Panasonic lanserar världens första 3D-videokamera för privatpersoner. HDC-SDT750 gör det möjligt för alla att skapa 3D-video.

SDT750, världens första 3D-videokamera för privatpersoner, har en 3D-konverteringslins som appliceras i framkant på kameran. Linsen tar upp video simultant från höger och vänster sida (i 960 x 1080p upplösning) vilket imiterar hur det mänskliga ögat tar in bilder, och på så sätt skapas 3D-effekten.

SDT750s känsliga bildsensor 3MOS tillsammans med en Crystal Engine Pro-processor ger färgrika och skarpa bilder i både 2D och 3D, även i situationer med begränsat ljus. En 35 mm Leica Dicomar vidvinkellins (58mm vid användning av 3D-konverteringslinsen) gör det enkelt att filma landskap, stora grupper eller i trånga rum. Med bildstabilisatorn Hybrid O.I.S. korrigeras både skakningar på handen och oskärpa som kan uppstå när kameran används.

Video i 2DKameran kan också användas utan 3D-konverteringslinsen för full HD-video i vanlig 2D. Vid traditionell 2D-filmning har kameran 12x optisk zoom, och upp till 18x intelligent zoom, som ger god räckvidd när man önskar komma närmare objektet. Hela fem mikrofoner (5.1 kanals surround) sörjer för ett klart och detaljerat ljud. iA (intelligent Auto)-funktionen gör att kameran automatiskt finner bästa inställningar för filmning, och inkluderar även Face Recognition, en funktion som känner igen ansikten och justerar skärpan på dessa.

Manuell ringKameran kan i hög utsträckning styras från en 3” LCD touch screen-skärm. Det är även möjligt att styra fokus, zoom, vitbalans och exponering manuellt via ringen på linsen. När 3D-linsen är monterad kan endast vitbalansen styras via den manuella ringen på linsen. För att kunna se på 3D-video krävs en 3D-TV som kan visa 3D-bilder med “side-by-side”-metoden, 3D-glasögon och en HDMI-kabel.
3D Tekniken


Sedan Hollywood började släppa 3D-filmer 2009 har antalet biografer med möjlighet att visa 3D-filmer ökat extremt fort. Dagens 3D-kvalitet har utvecklats till något som överskrider den tidigare tack vare framstegen inom filmteknik och visningssystem. Det betyder att vi idag är långt ifrån de gamla 3D-glasögonen med röda och blåa glas.

Intresset för den nya 3D-tekniken och möjligheten till en bättre filmkvalitet är stort bland filmskaparna i Hollywood. Panasonics Blu-ray-teknik med 3D blev en reaktion på de nya trenderna inom filmindustrin. Med den vill vi ta hem biografens dynamiska och högkvalitativa bilder till ditt vardagsrum och göra det enkelt för människor att ta till sig den nya tekniken.

Panasonic har alltid arbetat för att erbjuda sina kunder den högsta kvalitetsnivån för AV-innehåll och AV-produkter. Nu gör vi detsamma med det nya, uttrycksfulla 3D-formatet. Vi arbetar aktivt med den tekniska utveckling som utformar Panasonics spännande idéer



Panasonic spelar in originalmasterbilder i 1080p Full-HD kvalitet för både vänster och höger öga till skivan. Det innebär att det knappt uppstår någon bildförsämring alls. Dessa bilder spelas sedan upp av en 3D-klar Blu-ray-spelare.

Panasonic utnyttjar frame sequential-metoden för 3D-uppspelning, en teknik som funnits sedan 1980-talet och återger bilder för höger och vänster öga växelvis. Skillnaden mellan den gamla tekniken och dagens är den makalösa Full-HD kvalitet som vi använder.
En annan sak är de omväxlande vänstra och högra bilderna som spelas upp i superhög hastighet med 60 bilder per sekund (bps). HD-bilder i 60 bps för varje öga innebär att HD-bilderna ses av båda ögonen i 120 bps. Det blir dubbelt så mycket information som i en normal HD-bild.
Genom att man ser skärmen med 3D-klara glasögon, där det vänstra och det högra glaset omväxlande öppnas och stängs med samma hastighet som bilderna, uppfattar hjärnan bilderna i 3D. Dessutom ger den stora mängden bilddata per sekund en extremt naturtrogen 3D-känsla.

Sony Vaio Nyhet!




VAIO VPC-EB2M1E/WI.EC1

Okomplicerad vardagsanvändning med Intel® Core™ i3, ATI®-grafikkort och hårddisk på 320 GB-Starta och surfa på internet på en sekund med en knapptryckning-16:9-VAIO-skärm med hög kontrast för skarp och ljusstark multimediaunderhållning-Enkel att bära med sig och använda med numerisk knappsats i full storlek i kompakt design-Överför data snabbt och bekvämt via e-SATA/USB-port eller fyra USB-portar


RAM-minne: 4GB
Processorhastighet: 2.13GHz
Processormodell: Ci3
Operativsystem: Win7 Home Premium 64bit
Kamera: Ja
Hårddiskstorlek: 320GB
Bluetooth: Ja
Grafikkort: ATI/Park-XT/512MB
Optisk enhet:´SuperMulti/12.7/x8/+-
Bildstorlek: 15,4"
Upplösning: WXGA VAIODisplay
HDMI utgång: Ja



Pris 8495:-
Iphone 4 med TRE hos oss.

Kamera och Videosamtal
I Iphone 4 16Gb har kameran förbättrats rejält om man jämför med tidigare modeller. Med sina 5 Megapixlar, LED-blixt och större sensor blir Iphonekameran både underhållande och användbar. En anna nyhet att nämna gällande kameradelen är att Aplle Iphone 4 har två kameror. En på framsidan som filmar dig och en på baksidan som filmar allt annat. Med smarta funktionen FaceTime kan du växla mellan dem när som helst under ett videosamtal. Allt som krävs är en knapptryckning. Ingen annan smartphone gör det så här roligt att hålla kontakten.

Skapad för internet

Apple Iphone 4 ger dig internet på riktigt med webbläsare från Safari och knivskarp 3,5-tums widescreenskärm. Enkelheten i navigeringen i kombination med den stora skärmen gör iphone 4 grymt smidig att surfa med. Anslut med en knackning och surfa i topphastigheter på 10Mbit/s


Teckna ditt Tre abonnemang hos oss!

9 juni 2010

HIFI REA I HALMSTAD BUTIKEN!




24 maj 2010

Live sändingar från Franska öppna i 3D


Roland Garros tillhör tennisens Grand Slam och äger rum mellan 23 maj och 6 juni 2010. Arrangemanget är ett av de mest prestigefulla sportevenemangen under året och för första gången någonsin kan människor över hela Europa se turneringen i 3D.

Under turneringen kommer alla matcher från centercourten Court Philippe Chatrier att filmas i 3D. Tack vare Panasonics professionella broadcast kameror kommer även reportage och filmsekvenser bakom kulisserna att kunna visas i 3D.

En 3D-dokumentär kommer också att produceras efter turneringen

Kom in till oss för Live tennis i 3D i Halmstad butiken.

3 maj 2010

Nyhet! Panasonic TX-P50VT20


Full-HD-kvalitets 3D-plasmaskärm med 600Hz Sub-field Drive med Intelligent Frame Creation Pro, Infinite Black Pro med djupaste svärta och THX-läge
FULL-HD 3D gör att du känner det som att du har stigit ut ur ditt vardagsrum och in i skärmens värld. Tittarupplevelsen har aldrig varit så verklig och övetygande. Nyckeln till 3D-bildkvaliteten är den teknik där det vänstra och det högra ögats 3D-bilder skickas till tittaren. För att åstadkomma detta använder FULL-HD 3D något som kallas Frame Sequential technology. En separat 1920x1080 full-HD bild skickas till varje öga. Detta åtgärdar det bildkvalitetsproblem och den oskärpa som var vanligt bland tidigare 3D-system, och skapar skarpare och tydligare 3D-bilder.

Med ett kontrastförhållande på 5 000 000:1 kan VIERA visa extremt svarta toner. En ny panel och förbättringar för cellurladdningsområdet ökar kontrastförhållandet dramatiskt när du tittar i klar och upplyst miljö. Miminering av den elektriska förurladdningen som orsakar gråtoner förbättrar den svarta schatteringen avsevärt. Som ett resultat återges en djup, rik svärta på praktiskt taget alla platser, från vardagsrummet till sovrummet. Också i mörka filmscener återges klädstrukturen och individuella hårtoppar tydligt.

600Hz Sub-field Drive-tekniken ger dig superba rörliga bilder och stillbilder med full-HD-kvalitet och 1 080 linjers upplösning. För att uppnå ännu skarpare rörliga bilder använder Panasonic sin egen unika teknik inom bildanalys. Denna teknik konverterar rörelserna i varje scen till data. För att reducera eftereffekterna visas varje bildruta under en kortare tid än i föregående system. *När du använder Cinema-läge.

THX återger filmens bilder exakt som filmens skapare avsåg. Det övergripande målet var att stärka upplevelsen för bioentusiasterna och på ett naturtroget sätt återskapa både ljud och bild efter filmmakarnas avsikter. För att erhålla THX-certifiering genomgår TV-apparaterna stränga tester för att bestämma till exempel om exakt samma ljusstyrka och färg visas på alla skärmar, och om svarta nivåer tillfredsställer standardkriterierna. VIERA uppfyller de höga standarder som ställs av THX-certifieringsprogrammet.

Se Internet-innehåll direkt i din TV. Med VIERA CAST kan du se onlinematerial som videoklipp, foton med mera. Du kan också se sport, nyheter, väder och börsinformation med ett lättanvänt webbgränssnitt som är inbyggt i TV:n. Dessutom har VIERA CASTs utvalda onlinematerial nya tilläggsprogram som exempelvis väldigt populära SkypeTM och Twitter®. VIERA CAST erbjuder inte bara unik webbunderhållning men utökar också dina kommunikationsmöjlighete

Finns hos oss för demo!

26 apr. 2010

Samsungs nya LED-TV i Butiken


Samsung nya Led har kommit in till oss.
Välkomna in!

8 apr. 2010

Samsung Led-tv till kanon pris!


Vi har fått in LED skärmar i alla storlekar.

Vad sägs om en Samsung LED tv 55 tum för 22995:-


22 mars 2010

Iphone med Telenor hos oss!
Telefon, iPod, Internet och mycket mer. Med snabb, trådlös 3G-teknik, kartor med GPS, nya App Store och stöd för företagsfunktioner med Microsoft Exchange får du ännu fler suveräna funktioner i din iPhone 3G.
Precis som den första iPhone-modellen kombinerar iPhone 3G tre produkter i en – en revolutionerande telefon, en iPod i widescreenformat och en banbrytande Internetenhet med formaterad HTML-e-post och äkta webbsurfning. iPhone 3G förändrar synen på vad en mobiltelefon kan göra. iPhone rymmer mer än bara namn och nummer.
Fyll den med låtar, podsändningar och ljudböcker. Med en iPhone och iTunes kan du lätt koppla av med lite underhållning var och när du vill. iPodDen snygga 3,5 tum stora widescreenskärmen och Multi-Touch-reglagen gör iPhone till en otrolig iPod. Bläddra bland musiken i Cover Flow och visa widescreenvideo med en fingerrörelse. Ljud och video från iTunes-biblioteket synkroniseras till iPhone när du ansluter den till datorn.
Välj vad du vill synkronisera så sköter iTunes resten. Internet och E-post iPhone innehåller Safari – den mest avancerade webbläsaren någonsin på en bärbar enhet. Med 3G och Wi-Fi kan du surfa riktigt snabbt på internet. iPhone synkroniserar även bokmärkena från din PC eller Mac och har både Google- och Yahoo!-sökning inbyggt.
E-posten på iPhone både ser ut och fungerar som e-posten på datorn. iPhone stöder vanliga e-postservrar och leverantörer – exempelvis MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail och AOL – och de flesta IMAP- eller POP-e-postsystemen. Med iPhone får du e-post på fickan. Program och Spel När du öppnar App Store hittar du program i alla möjliga kategorier, exempelvis affärer, spel, utbildning, underhållning, ekonomi, hälsa och fitness, produktivitet, sociala nätverk. En del program är till och med gratis.
Du hämtar dem trådlöst och kan börja använda dem på direkten.Programmen som är utformade för iPhone är helt otroliga. Det beror på att de drar nytta av all banbrytande teknik i iPhone, som Multi-Touch-gränssnittet, accelerometern, GPS, realtids 3D-grafik och 3D-positionsljud. Besök App Store från iPhone eller datorn och välj och vraka bland program inom alla möjliga kategorier; spel, produktivitet, nyheter, sport, hälsa, referensmaterial och resor.
Fotofunktionerna i iPhone är de bästa någonsin i en telefon tack vare den inbyggda kameran och ett avancerat bildprogram.
Du kan lätt ta bilder och dela med dig av dem. iPhone synkroniserar automatiskt bilderna till din PC eller Mac, visar album och postar bilder direkt till ett MobileMe-galleri.
Telefonpaketet innehåller
Stereo-headset
USB-kabelApple
USB-laddare
Inbyggt Batteri

20 mars 2010

Marantz SA-7S1



SACD-spelare i Marantz referensserie. Helt kompromisslös i sitt utförande med de bästa komponenter och material man kan hitta. Med den mycket avancerade Dynamic Digital Filtering-teknologin som gör det möjligt att välja mellan tre karaktiserade och exklusiva filter. Det resulterar i den mest detaljerade och dynamiska reproduktionen av CD- och SACD-skivor du har hört. Den digitala och analoga delen är helt separerade, ända till jordningen tack vare GMR-teknologi. Detta eliminerar några som helst digitala störningar på analogdelen.
Vad mer, kopparpläterat chassi, skivsläde i metall och High-grade nätdel.
Specifikationer:
Format: CD, CD-R/RW/SA-CDMekanism: FGSA7Dekoder: CXD1885QD/A omvndlare: Multi-level DACDAC IC: SM5866ASDynamikomfång: 100dB Signal/brus: 104dB Kanalseparation: 100dB THD: 0.002 % Frekvensomfång: 2Hz - 50kHz
Mått (W x H x D): 459 x 136 x 426 mm
Vikt: 22,3 kg
Färger:Champagne

Finns för demo i Halmstadbutiken

Pris: 70000:-
Marantz SC-7S2


Stereoförsteg i Marantz referensserie. Helt kompromisslös i sitt utförande med de bästa komponenter och material man kan hitta. Chassi i multilager med ytterpaneler i aluminium. Toroidal-transformator med chokefunktion. Utökat frekvensomfång upp till 150kHz återger en riktigt dynamisk signalhantering.
Specifikationer
Distorsion: 0.0015%Ingångskänslighet: 420mV /20kOhmFrekvensomfång: 3Hz - 150kHzIn-/Utgångar: Balanserade XLR
Mått (W x D x H): 459 x 441 x 136mm
Vikt: 21 kg
Färger:Champagne

Finns i Halmstad för demo

Pris: 70000:-
Marantz MA-9S2



Monoslutsteg i Marantz referensserie. Helt kompromisslös i sitt utförande med de bästa komponenter och material man kan hitta. Detta slutsteg är utvecklat för att leverera och det gör det. Hela 150 Ampère i 300 Watt (8 Ohm, 600 Watt 4 Ohm) vilket driver den mest krävande högtalare utan problem. Likt de övriga modellerna i referensserien har även denna ett chassi i multilager med ytterpaneler i aluminium.

Super Ring Toridal transformator, HDAM-SA kretsar, WBT-högtalarterminaler och både balanserade XLR- och obalanserade RCA-kontakter.
Specifikationer:Effekt: 1x300W RMS 8 Ohm (600W 4 Ohm)Frekvensomfång: 3Hz - 120kHz (+0/-3 dB) Ingångsimpedans: 1.7V/20k ohmsDistorsion: 0.01%
Mått: (BxHxD) 459 x 198 x 451mm
Vikt: 37 Kg
Färger: Champagne

Finns för demo i Halmstadbutiken


Pris: 80000:-/st

18 mars 2010

Sony Ericsson Xperia X10



Timescape™ – träffa kompisar
Med Sony Ericsson Timescape™ får du all kommunikation med en person på en plats. Facebook™, Twitter™, e-post, foton, SMS – allt samlat så att du inte behöver öppna flera olika program för att se vad som är på gång.

Mediascape Seriös underhållning
Online eller sparad i telefonen: med Mediascape samlar du all musik, alla foton och alla videoklipp på ett och samma ställe. Du får tillgång till mediefiler från alla källor – PlayNow™, YouTube™, telefonminnet.


Vill du ha allt från överallt?
All kommunikation med dina vänner via Timescape™, all artistinfo du vill ha via Mediascape: tryck på den ändlösa knappen så har du allt. Direkt.

Du väljer _ Android Market
På väg ut? Vill du se vad som är på gång? Eller bara ta det lugnt? Hämta vilket program du vill från Android Market™ och anpassa din XPERIA™ X10 så att den blir helt och hållet din.

Alltid synkad – med ActiveSync™
Telefonen håller dig synkad och tillgänglig. E-postinställningen är automatisk och synkroniseringen går smidigt och snabbt med Microsoft® Exchange ActiveSync™

Hitta vägen- GPS
Aldrig mera vilse. Din telefon har inbyggd aGPS. Platsbaserade tjänster som Google Maps™ och Telenor Navigation hjälper dig hitta vart du än är på väg. Eller lägg till platsinformation till dina bilder – använd funktionen för geotaggning.

HSPA – seriösa hastigheter
Turbo-3G ger dig bredbandshastighet i telefonen. Ladda ner stora filer och bifogade filer i e-posten på ett kick. Skaffa webbsidor och nya flöden till din skärm sekundsnabbt
HTC Desire


HTC Desire har en stor, 3,7-tums AMOLED-skärm med hög ljusstyrka, skarp kontrast och naturtrogna färger. Qualcomms Snapdragon-processor har en klockfrekvens på 1GHz som låter dig köra flera program samtidigt med fantastisk respons och HTC Sense är ett intuitivt gränssnitt som ger snabb tillgång till HTC Desires kraftfulla funktioner.

Make It Mine
HTC Desire låter dig själv bestämma hur mobilen ska hantera information, underhållning och multimedia och HTC Sense har mängder med widgets som gör det lätt att skräddarsy startskärmen med rikt innehåll och få en personligare mobilupplevelse.

HTC Desire har också en applikation som heter News. Den hjälper sportfantaster och alla som är intresserade av nyheter att hålla reda på vad som händer i världen. Med News samlar du lätt in spännande och intressanta artiklar från olika håll på webben. Du kan välja mellan kanaler som ger dig tillgång till populära bloggar, nyhetssajter och sportsidor, eller regelbundet hämta aktuella nyheter med hjälp av sökord som du väljer själv.

Stay Close
HTC Desire gör det lättare att hantera dina sociala nätverk. Med Friend Stream kan du smidigt hålla kontakten med alla vänner på sociala nätverk som Facebook®, Twitter™ och Flickr™ via en enda, gemensam ström med nyheter, fotoinlägg och gemensamma länkar. Vår nya People-widget låter dig snabbt hämta och visa alla grupper du skapar i telefonen och enkelt ringa ett samtal, skicka sms eller e-post eller hålla reda på vad som händer i dina sociala nätverk.

Discover the Unexpected
När du arbetar kan du snabbt komma åt e-post, inbokade möten i kalendern och kontaktpersoner direkt i telefonen – du kan till och med söka efter affärskontakter i den globala adressboken. HTC Desire har också bättre stöd för säkerhetsfunktionerna i Exchange, t.ex. lösenordsskydd och fjärradering av data. Och skulle du glömma att berätta för dina arbetskamrater att du tar ut en välförtjänt dag i kompledighet så kan du ändra statusflagga för e-posten och visa att du inte finns på kontoret direkt från mobilen.

HTC Desire är helt anpassad för webben. Den har stor och tydlig AMOLED-skärm med hög upplösning som gör det lätt att surfa med mobilen. Möjligheten att zooma med en fingernypning gör det lätt att visa innehållet på webbsidorna - texten bryts till och med om när du zoomar in, så du slipper panorera till höger och vänster, och stödet för Adobe® Flash® ger tillgång till enorma mängder med videoklipp och spel på internet.