18 mars 2010

HTC Desire


HTC Desire har en stor, 3,7-tums AMOLED-skärm med hög ljusstyrka, skarp kontrast och naturtrogna färger. Qualcomms Snapdragon-processor har en klockfrekvens på 1GHz som låter dig köra flera program samtidigt med fantastisk respons och HTC Sense är ett intuitivt gränssnitt som ger snabb tillgång till HTC Desires kraftfulla funktioner.

Make It Mine
HTC Desire låter dig själv bestämma hur mobilen ska hantera information, underhållning och multimedia och HTC Sense har mängder med widgets som gör det lätt att skräddarsy startskärmen med rikt innehåll och få en personligare mobilupplevelse.

HTC Desire har också en applikation som heter News. Den hjälper sportfantaster och alla som är intresserade av nyheter att hålla reda på vad som händer i världen. Med News samlar du lätt in spännande och intressanta artiklar från olika håll på webben. Du kan välja mellan kanaler som ger dig tillgång till populära bloggar, nyhetssajter och sportsidor, eller regelbundet hämta aktuella nyheter med hjälp av sökord som du väljer själv.

Stay Close
HTC Desire gör det lättare att hantera dina sociala nätverk. Med Friend Stream kan du smidigt hålla kontakten med alla vänner på sociala nätverk som Facebook®, Twitter™ och Flickr™ via en enda, gemensam ström med nyheter, fotoinlägg och gemensamma länkar. Vår nya People-widget låter dig snabbt hämta och visa alla grupper du skapar i telefonen och enkelt ringa ett samtal, skicka sms eller e-post eller hålla reda på vad som händer i dina sociala nätverk.

Discover the Unexpected
När du arbetar kan du snabbt komma åt e-post, inbokade möten i kalendern och kontaktpersoner direkt i telefonen – du kan till och med söka efter affärskontakter i den globala adressboken. HTC Desire har också bättre stöd för säkerhetsfunktionerna i Exchange, t.ex. lösenordsskydd och fjärradering av data. Och skulle du glömma att berätta för dina arbetskamrater att du tar ut en välförtjänt dag i kompledighet så kan du ändra statusflagga för e-posten och visa att du inte finns på kontoret direkt från mobilen.

HTC Desire är helt anpassad för webben. Den har stor och tydlig AMOLED-skärm med hög upplösning som gör det lätt att surfa med mobilen. Möjligheten att zooma med en fingernypning gör det lätt att visa innehållet på webbsidorna - texten bryts till och med om när du zoomar in, så du slipper panorera till höger och vänster, och stödet för Adobe® Flash® ger tillgång till enorma mängder med videoklipp och spel på internet.

Inga kommentarer: