18 mars 2010

Sony Ericsson Xperia X10



Timescape™ – träffa kompisar
Med Sony Ericsson Timescape™ får du all kommunikation med en person på en plats. Facebook™, Twitter™, e-post, foton, SMS – allt samlat så att du inte behöver öppna flera olika program för att se vad som är på gång.

Mediascape Seriös underhållning
Online eller sparad i telefonen: med Mediascape samlar du all musik, alla foton och alla videoklipp på ett och samma ställe. Du får tillgång till mediefiler från alla källor – PlayNow™, YouTube™, telefonminnet.


Vill du ha allt från överallt?
All kommunikation med dina vänner via Timescape™, all artistinfo du vill ha via Mediascape: tryck på den ändlösa knappen så har du allt. Direkt.

Du väljer _ Android Market
På väg ut? Vill du se vad som är på gång? Eller bara ta det lugnt? Hämta vilket program du vill från Android Market™ och anpassa din XPERIA™ X10 så att den blir helt och hållet din.

Alltid synkad – med ActiveSync™
Telefonen håller dig synkad och tillgänglig. E-postinställningen är automatisk och synkroniseringen går smidigt och snabbt med Microsoft® Exchange ActiveSync™

Hitta vägen- GPS
Aldrig mera vilse. Din telefon har inbyggd aGPS. Platsbaserade tjänster som Google Maps™ och Telenor Navigation hjälper dig hitta vart du än är på väg. Eller lägg till platsinformation till dina bilder – använd funktionen för geotaggning.

HSPA – seriösa hastigheter
Turbo-3G ger dig bredbandshastighet i telefonen. Ladda ner stora filer och bifogade filer i e-posten på ett kick. Skaffa webbsidor och nya flöden till din skärm sekundsnabbt

Inga kommentarer: