16 mars 2010

Panasonic TX-P42X20E




Panasonic TX-P42X20E

En plasmaskärm som drivs på 50 Hz orsakar ett störande flimmer beroende på brist på antal rutor som visas per sekund. 100Hz dubbelscan visar varje bild två gånger. Genom att ändra 50-Hz bildsignalerna till 100 Hz reduceras flimret, och bilderna blir naturligare och behagligare för ögonen.VIERA utnyttjar en förbättrad produktionsprocess och det nya Real Black Drive-systemet. Real Black Drive är ett system för styrning av förurladdning som uppnår optimal återgivning av svart.

När du tittar på filmer återger VIERA bilder exakt på det sätt som regissören avsåg, även vad gäller scener där det är svårt att uppnå en bra balans mellan ljust och mörkt.Det är enkelt att visa HD-foton med SD-kortläsaren. Se och visa dina foton och videoklipp direkt efter att du tagit dem. Stoppa bara in ett SD-kort i VIERA för att visa foton på den stora skärmen. En lättavläst och lättanvänd miniatyrskärm har tillkommit.

Du kan välja speciell bakgrundsmusik, diabilder och övergångseffekter från setup-menyn.När en spelkonsoll ansluts till TV:n bidrar spelläget till snabbare responstider och roligare tv-spel. Dessutom ger VIERA ännu tydligare mörka bilder vid tv-spel. Detta läge fungerar också med anti-bildinbränningsfunktion (wobbling).

VIERA Link gör det möjligt att styra olika ljud- och bildenheter via VIERA-fjärrkontrollen genom att koppla samman enheterna med en HDMI-kabel. VIERA Links prestanda har förbättrats ytterligare med LUMIX digitalkameraanslutning. Genom att ansluta en ny LUMIX-kamera med en HDMI-utgång till VIERA kan du använda VIERA-fjärrkontrollen för att styra visningen av bilderna som är lagrade i kameran.

Pris 7795:-

Inga kommentarer: