21 feb. 2011

Sonos S5



Sonos ZonePlayer S5 – den ultimata allt-i-ett musikanläggningen till iPhone
ZonePlayer S5 är en gåva från himlen till dig som vill ha en trådlös och användarvänlig allt-i-ett anläggning till din iPhone eller iPod touch. Den är på samma gång enkel, kompakt, läcker, ekonomisk och otroligt välljudande. Allt det nödvändiga inklusive förstärkare och högtalare är inbyggt, och du styr allt trådlöst från din iPhone eller iPod touch!

Via ditt existerande nätverk får du tillgång till all den musik som du har liggande på din dator eller nätverkshårddisk.*

ZonePlayer S5 kan styras via din iPhone eller iPod touch, så du kan komma i gång utan ytterligare inköp. Annars är Sonos egna fantastiska Controller klar att ge dig den bästa möjliga start på framtidens trådlösa univers. Om du redan har Sonos hemma är det ännu lättare. Då behöver du bara ansluta strömkabeln i ZonePlayer S5 och hålla ett par knappar inne i ett par sekunder – så har du musik i ännu ett rum!

Specialdesignat väggfäste till ZonePlayer S5 finns som extrautrustning (VM SO-S5).

Obegränsade möjligheter
Utöver din egen musik kan du gå på upptäcktsfärd bland alla de tusentals radiostationer på internet, inklusive de DAB-kanaler som du kanske redan lyssnar på med en en DAB-radio. Du får också tillgång till online-musiktjänster på nätet. Dessa tjänster (t.ex. Deezer och last.fm) är under hastig frammarch och kommer utan tvivel revolutionera musikvärlden de kommande åren.

Perfekt till iPhone och iPod touch
Om du har en iPhone eller iPod touch, kan du använda den till att styra musiken på ZonePlayer S5. Du behöver bara ladda ner gratisprogrammet "Sonos Controller for iPhone" från Apples App store till din iPhone/iPod touch. Därefter kan din iPod styra Sonos-systemet, och du får en lång rad av samma funktioner som med Sonos egna Controller.

Fantastisk ljudkvalitet
ZonePlayer S5 är inte enbart smart trådlös teknologi. Den levererar också en ljudkvalitet, som du aldrig du normalt förväntar från en anläggning i denna kategori. Med sina fem inbyggda förstärkare och fem högtalarenheter inklusive subbas, spelar den marknadens konkurrerande iPod-system av banan! Om du ändå hittar något, som kan mäta sig med ljudkvaliteten, kan du vara helt säker på, att du också kommer att få betala för det. Och om det också skall vara enkelt och trådlöst, kan du leta – ZonePlayer S5 är i en klass helt för sig själv!

Sonos Multi-Room Music System – den totala friheten
Sonos Multi-Room Music System befriar din musiksamling från både CD-hyllan, PC:n och MP3-spelaren. Och ditt hem slipper bli fullt med med kablar och elektroniska apparater. Bara greppa din Controller eller iPhone/iPod touch, välj ett rum, välj en låt och tryck på "Play". När du en gång har provat, kommer du fundera över, hur du kunnat överleva utan!

* ZonePlayer S5 måste anslutnas till internet för att kunna fungera. Detta sker automatiskt och trådlöst om du redan har ett Sonos-system hemma. Har du inget Sonos-system kan du koppla in S5 till nätverket med en helt vanlig nätverkskabel, eller trådlöst med Sonos lilla ZoneBridge BR100. Det senare alternativet ger full trådlös flexibilitet så att du kan placera ZonePlayer S5 var som helst

Inga kommentarer: