18 jan. 2012

Revolutionen fortsätter






Njut av din musik trådlöst och i absolut bästa kvalitet!

AUDIO PRO Living LV2E

Tiden är förbi då det räckte med ett par plastiga datorhögtalare med element som knappt orkade med den svagaste av basgångar eller den mildaste diskanten. Nu vill du istället njuta av trådlös musik från din trådlösa dator till dina trådlösa högtalare. Dina öron vill leva med en högteknologisk och innovativ högtalare som presterar bra mycket mer än sin storlek. Dina öron vill serveras musik av trådlös High End-hifi.

Living LV2e är fullaktiva, digitala högtalare på 2x25W per högtalare med en inbyggd, trådlös mottagare som gör musiklivet mycket enklare att leva. Den digitala Klass D-förstärkaren är helt skräddarsydd för elementen. Så när förstärkaren och högtalarelementen byggts ihop på detta sätt kan man styra förstärkaren att leverera exakt vad elementet behöver. Och allt sköts digitalt, även delningsfilter. En liten högtalare som verkligen växt in i en mycket större kostym. Och som dessutom har ett exklusivt utmejslad kabinett omgiven av rött, vitt och svart läder. Lyx på insidan och utsidan med andra ord.

Living LV2e är fortsättningen på den revolutionella trådlösa kulthögtalaren LV2. Uppdaterad med förbättrad fjärrkontroll, högpresterande aluminum woofer för ännu mer dynamik och basåtergivning. Med inbyggd strömförsörjning och en tydlig display har LV2e blivit ännu roligare och enklare att använda.

Inga kommentarer: