18 jan. 2012

Sony Xperia S - Titta, Filma, Spela, i Full HD





12-megapixelkamera
Är du reda för lite hårda kamerafakta? Vad sägs om 12 megapixlar? 3D sweep panorama, kamera på framsidan (1,3 MP 720p) och videoinspelning i HD (1080p). Bildsensorn Sony Exmor R™ för mobiler. 16x digital zoom. Vi kan fortsätta hur länge som helst.

PlayStation™-certifierad
Kliar det i fingrarna? På Android Market™ hittar du hundratals PlayStation®-titlar. De är särskilt optimerade för denna PlayStation®-certifierade smartphone och skapade utifrån den spelexpertis som finns hos Sony Computer Entertainment. Nya spel lanseras varje vecka så du behöver aldrig ha tråkigt.

Underhållning förtjusande snabbt
Varför vänta på underhållningen? Starta kameran. Ta några bilder och spara de bästa på ett ögonblick. 1,5 GHz-processorn med två kärnor arbetar snabbt som blixten. Hämta och spela spel, surfa på webben och titta på videor i stället för att titta på när de buffras.

4,3 tums HD Reality Display-skärm med Mobile BRAVIA® Engine
Förbättrad kontrast. Rikare färger. Mindre bildbrus. Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine gör den superbreda 4,3 tum stora bakgrundsbelysta LED-skärmen tydlig och skarp. Och den minskade ljusreflektionen gör att bilden är skarp även utomhus.

Börjar det bli mörkt?
Är solen på väg upp eller ner? Eller har du en kass gammal lampa som enda ljuskälla? Med Sonys CMOS-sensor Exmor R™ kan du ta foton och videoklipp av hög kvalitet, även under dåliga ljusförhållanden.

Tydliga videosamtal i HD
Prata på. Tydligare än någonsin. Xperia™ S har en kamera på framsidan med 720p som ger en skarp och tydlig bild även om du rör på dig. Den är perfekt för videosamtal med Google Talk™ eller Skype™*.

Med Android
Se till att du alltid har den senaste versionen av Android installerad. Xperia™ S lanseras med Android™-plattformen 2.3 (Gingerbread) och kommer att uppgraderas till Android™-plattformen 4.0 (Ice Cream Sandwich) under andra kvartalet 2012.

Anslut till tv:n via HDMI
Anslut Xperia™ S till tv:n och kura ihop dig i soffan. Använd telefonens HDMI-uttag för att visa upp bilder och videoklipp från telefonen på tv-skärmen med hjälp av tv:ns fjärrkontroll.

Sonys underhållningsnätverk
10 miljoner låtar. Tusentals filmer. Från alla större musikbolag och filmstudior. Få all underhållning i Xperia™ S-mobilen via tjänsterna Video Unlimited och Music Unlimited i Sonys underhållningsnätverk

Du väljer - Android Market™
På väg ut? Vill du se vad som är på gång? Eller bara ta det lugnt? Hämta vilket program du vill från Android Market™ och anpassa din Xperia™ S så att den blir helt och hållet din.

Facebook i Xperia™
Visa, dela, gilla och kommentera låtar och foton på Facebook™ direkt från musikspelaren eller galleriet. Dela och rekommendera appar du gillar och gilla musiken du älskar. Till och med direkt från FM-radion. Kolla in vad vännerna rekommenderar via musik- och videoappen.

Bättre kontroll över media
Få bättre kontroll över hur mediefiler överförs och lagras. Välj MTP-läge när du överför filer om du vill minska risken för dataförvanskning eller välj MSC-läge om du vill få bättre kontroll över datalagringen

Inga kommentarer: