25 juli 2013


In-ear. Brusreducerande. Bättre ljud.

Se dem som dina pålitliga hörlurar – överallt. Med de första brusreducerande in-ear hörlurarna från Bose får du mer kontroll än någonsin tidigare över hur du lyssnar – i alla miljöer. Stäng ute omvärlden med total brusreducering. Eller välj AWARE- läget och släpp in en del av den – samtidigt som du fortsätter ha på dig hörlurarna och lyssna på musik med verklighetstroget ljud från Bose®. Oavsett var du hamnar under dagen ser QC®20 hörlurarna till att du alltid är ansluten. Till musikens takt och omgivningens puls.

  • Imponerande ljudprestanda med exklusiv Bose®- teknologi
  • Avancerad brusreducering som står sig mot alla vanliga hörlurar
  • Aware-läge så att du kan höra vad som pågår omkring dig samtidigt som du njuter av musiken
  • Passform som alltid är bekväm plus stabilitet från patenterade StayHear®+ snäckor

Dröm dig bort i musiken.

Med QC®20 hörlurarna kan du uppleva musiken på språng som aldrig förr. Du kommer att njuta av verklighetstrogen, digital ljudkvalitet som sticker ut från ljudet från omgivningen – plus friheten med in-ear hörlurar. StayHear®+ snäckor stänger fysiskt ute vissa ljud samtidigt som vår Acoustic Noise Cancelling®-teknologi elektroniskt reducerar det mesta av det återstående ljudet. Det är bara du och musiken, till och med i bullriga miljöer.

Ta in omgivningen

Men det finns tillfällen då du kanske inte vill vara så isolerad från omgivningen. När du går över en gata i stan. När du väntar på utrop om avgångsgate. Det är då AWARE- läget är bra. Istället för att ta av dig hörlurarna kan du bara trycka på en knapp så får du kontakt med ljuden omkring dig – samtidigt som musiken fortsätter och du fortfarande upplever viss brusreducering.

Fängslande ljud

Allt detta plus verklighetstroget ljud från Bose®. Ljud du inte trodde var möjligt från in-ear hörlurar. Vår TriPort®- teknologi och aktiva utjämnare samarbetar för att ge musiken du lyssnar på varje dag ett djup och en balans som gör att den förblir fräsch och levande. Och de små detaljerna lyser igenom. Så oavsett var du är står musiken i centrum.

Avancerad snäck- teknologi

Och det är ännu lättare att njuta av musiken när du inte krånglar med hörlurarna. Patenterade StayHear®+ snäckor ger en mjuk, säker passform utan att du behöver tvinga in dem i öronen. De är svampformade, vilket fördelar beröringen jämnt i örat för maximal bekvämlighet och utgör en mjuk försegling som bidrar till hörlurarnas brusreducering inom hela ljudspektrumet.

Du har kontrollen

Alla knapparna är lättillgängliga. Använd glidkontakten på kontrollmodulen för att sätta på och stänga av brusreduceringen. På fjärrkontrollen/mikrofonen finns knappar för AWARE- läget och för att ta emot/avsluta samtal. Fjärrkontrollen med två knappar (QC®20-modellen) är utformad för din Android-, BlackBerry- eller Windows-telefon. Fjärrkontrollen med fyra knappar (QC®20i-modellen), som är speciellt utformad för din iPhone eller iPod, har även musikkontroll och röstkontroll.

Inga kommentarer: