24 nov. 2013

Nyheter

Förvandla iPhone till en spelkonsol

Dyster? Uttråkad? Gör om telefonen till en handhållen spelkonsol med PowerShell Controller + Battery från Logitech



Man kan ha en smartmobil till mycket. Kolla sin mail, hitta rätt med GPS, betala räkningar och hålla koll på anteckningar. Fast i ärlighetens namn är väl det bästa att spela spel på den?
Logitech har gjort en iPhone-hållare som släpper loss speldjävulen genom att förvandla en seriös iPhone 5 eller 5S (eller iPod touch generation 5) till en handhållen spelkonsol. Och eftersom PowerShell dessutom har ett reservbatteri kan du spela extra länge.
Man sätter helt enkelt i telefonen i kontrollen och sätter igång. De analoga knapparna bredvid skärmen ger en spelkänsla som påminner mycket om konsoler.
Tack vare enhetens smidiga form går det att spela länge utan att bli trött i händerna – och formen gör att den också passar fint i fickan, så att man alltid kan ha den med sig och spela var man än befinner sig.
När iPhonen sitter i kontrollen kommer man fortfarande åt hemknappen, ljudstyrka, kamera, högtalare, hörlursuttag och Lightning-kontakten. Det inbyggda batteriet är på 1500 mAh och båda batterierna går att ladda utan att ta loss telefonen.
PowerShell är kompatibel med ett växande antal spel som utnyttjar fördelarna med iOS 7, till exempel Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm, Aces, Galaxy On Fire 2TM HD och Nitro.
Logitech PowerShell kommer bekvämt nog till butikerna under december, precis lagom till julhandeln. Den kostar 900 kronor.

Inga kommentarer: