5 sep. 2012

BRAVIA visar varje detalj
Naturtrogen bild med HX955 Full LED-tv från Sony



·         Skarp bild i både 2D och 3D tack vare X-Reality PRO
·         Tydlig skillnad mellan ljusa och mörka bilder med direkt LED-teknik
·         Surfa trådlöst och ta del av filmer, musik, appar och mycket mer

Sony lanserar KDL-HX955 som erbjuder tittaren underhållning med bästa bildkvalitet tack vare direkt LED-teknik och bildprocessorn X-Reality PRO.

Bilder med skarpt ljusSkarp bild från både mörka och ljusa bilder – HX955 ger en uppslukande tittarupplevelse som är ljus och tydlig. Se 2D och 3D på den unika direkt LED-skärmen med rika färger, hög kontrast och detaljerade rörelser, med en tunn, minimalistisk design. Det ger en verklighetstrogen bildkvalitet.

Skarp färgkontrast
Med direkt LED-bakgrundsbelysning höjs och sänks ljusstyrkan i bilden exakt där det behövs för bästa kontrast, dessutom förstärks ljusa respektive mörka bildområden. Det sparar energi och ger en högre kontrast än en traditionell kantbelyst LED panel.

Upptäck en verklighetstrogen tv-upplevelse HX955 gör tv-bilderna levande. Den har den innovativa bildprocessorn X-Reality PRO från Sony, för en verklighetstrogen tv-upplevelse. Skärmen är en 4x High Speed 
​​3D Panel för mjuka 3D-bilder med minimerad oskärpa och crosstalk. HX955 ger tittaren en spännande upplevelse – oavsett om det är en 3D-film eller ett stort idrottsevenemang.




Trådlöst internet för musik och filmerMed Sony Internet TV ser användaren på tv när det passar. HX955 har direkt tillgång till Sony Entertainment Network med inbyggd Wi-Fi. Det är en värld av filmer, miljontals låtar,  webbläsare och appar som Twitter ™, Facebook ®, YouTube ™, Skype ™ och mycket mer. Tråkiga hemmakvällar är ett minne blott.

Mjuka linjer, slimmad designHX955 har en lika snygg design som raffinerad bildkvalitet. Den har en minimalistisk design som inte tar över i vardagsrummet. Med det eleganta, runda stativet placeras tv:n på låga möbler för att få skärmen i perfekt höjd med en fast sexgraders vinkel. En kombination av stil och komfort.

- HX955 samlar våra senaste innovationer, såsom direkt LED-bakgrundsbelysning, för att ta bildkvaliteten till en helt ny nivå. Vi har utvecklat vårt sätt att underhållas hemma i soffan och efterfrågar allt ifrån videomaterial på webben. HX955 levererar detta med en bild som verkligen förhöjer tittarupplevelsen, säger Torbjörn Sjöving, TV Product Manager på Sony Nordic,

Cirkapriser och tillgänglighet
KDL-HX955 finns tillgänglig i handeln från och med december.

KDL-55HX955       30 000 kr
KDL-65HX955       50 000 kr

Inga kommentarer: