8 maj 2013



Bild: Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini till sommar

Galaxy S4 Mini kan snart släppas
Samsung kan lansera en Galaxy S4 Mini i slutet på maj eller början av juni. Än finns ingen officiell bekräftelse på att så blir fallet, men webbsajten TechTastic har grävt fram referenser till ett antal nya telefoner på Samsungs hemsida. Dessa är GT-I9190 och GT-I9195, båda tänkbara efterföljare till Galaxy S3 Mini som heter GT-I8190. När det gäller specifikationerna kan man bara gissa.
Enligt tidigare uppgifter ska det röra sig om en 4,3-tumsskärm med upplösningen 960 x 540, en fyrkärnig processor och kamera på 8 megapixel. Det är en trevlig uppgradering i jämförelse med hårdvaran i Galaxy S3 Mini, som har en skärmupplösning på 480 x 800, kamera på 5 megapixel och dubbelkärnig processor.
Det har även pratats om att en av de båda nya modellerna ska få stöd för dubbla SIM-kort, men med tanke på hur ofta sådana telefoner når Sverige så ska vi nog inte räkna med att stödet hittar hit. Operativsystemet som används är Android 4.2.2 med Samsungs egna TouchWiz-gränssnitt och ännu vet man inte lanseringsdatum, färgalternativ eller prisuppgift. Bara att hålla tummarna.

Inga kommentarer: