8 maj 2013

TX-P55VT60 NeoPlasmaskärm


Komplett toppmodell med full nätverksuppkoppling

En kombination av Panasonics unika fosfor- och drivteknologier ger utmärkt återgivning av sekvenser med mycket rörelser. Sub-field drive-kontroll med ljuspulser på 1/3000 sek skapar tydliga, klara skärmrörelser och minimalt med eftereffekter. Perfekt när du ser på sport eller snabba actionscener.

Tack vare förbättrad ljuskontroll har man lyckats åstadkomma en ännu djupare svärta, samtidigt som skuggartefakterna reducerats till ett minimum. Mörka nyanser återges med hög detaljupplösning, även i väl upplysta vardagsrum.

Portalens skärmmeny leder dig vidare till massor av underhållning vid sidan av TV-kanalerna, inklusive internet, hyrfilmer och bilder. Du får full tillgång till alltihop i samma stund du sätter igång TV-skärmen (förutsätter trådlöst nätverk).

Genom att säga ett lösenord i mikrofonen på touchfjärren eller din smartphone läser en röst det som står på skärmen. Det är som att styra TV'n genom att tala till den. Det går också att få hjälp av en röstguide-funktion. För att kunna styra TV'n med en smartphone måste appen "VIERA remote 2" laddas ner (förutsätter trådlöst nätverk med internetuppkoppling).

De smala sidohögtalarna förstärker surround-effekten och den verklighetstrogna ljudåtergivningen

Inga kommentarer: