8 maj 2013


Sony Handycam HDR-GW66VE för tuffa miljöer

Tålig videokamera byggd för att klara stötar och vatten
Sony Handycam HDR-GW66VE är en videokamera för de lite tuffare stunderna när en stöttålig och vattentät konstruktion behövs. Perfekt för turerna i skidbacken eller på stranden med tätning för att användas ned till tio meters djup och fall på upp till 1,5 meter. Det här är inte den tåligare kameran på marknaden, men den ska klara mer än de flesta vanliga modellerna idag.
För bästa möjliga bildkvalitet har Sony valt att använda G-optik tillsammans med bildprocessorn Exmor R och det ger video med upplösningar upp till 1 920 x 1 080 i 50p. Inspelningarna kan sparas som AVCHD för kvalitet eller MP4 om man vill ha mindre filer. SteadyShot Active Mode stabiliserar så att du slipper skakoskärpa i dåligt ljus eller när kameran har zoomat in långt.
Zoomomfånget stannar på 30-280 millimeter och bländaren är f/1.8-3.4. Vanligt rekommenderas en bländare på f/2.8 eller mer för så bra bildkvalitet som möjligt då resultatet annars kan bli lidande med inte fullt så skarpa bilder som annars är möjligt. Skärmen på HDR-GW66VE är en 3-tumsvariant med 460 000 bildpunkter. Den som vill titta närmare på videokameran kan göra det när den släpps under juni månad.

Inga kommentarer: